gratisbio... så nice



Fick tips av en vän att anmäla mig på www.gratisbio.se .
På denna siten får man poäng för att man gör från att ta emot nyhetsbrev eller varför inte sina vanliga inköp.
JAg har hittat en jättebra hundförsäkring genom agria och inte nog med det så fick jag poäng för att jag valde att ta kontakt med agria via deras site.



Inte nog med detta så får man super bra presentkort när man kommit upp i önskat antal poäng.Allt från gina som vi gillar till biobiljetter.Jag vet vissa som gillar bio.Kommer säkert någon bra film lagom tills man samlat ihop poäng.Vad jag har hört så får man sina presentkort fort som satan.Super site.
Som referens skriv lizettefopp


Återkommer sen

Ibland men inte alltid..

Hjälper ett bad när ryggen gör jätte ont.Det är just det jag skulle behöva just nu i min smärta.Inte blev det bättre av att cykla halva staden runt nu iikväll.

Fick jätte mumsig lasagne hos Madde, tack så mycket!!!
Behövdes efter den jobbiga dagen som varit.Höll på att somna hos töserna så trött som jag var.
Vägen hem var inte bättre tur att jag hade jenny i luren som höll mig vaken.

nu väntar sängen zzzz

Blir lite smått irriterad..fast jag inte vill.

Jag har alltid varit för vår monarki.Tycker det är en del av det svenska arvet som vi borde ha kvar och värna om.Men snälla vill inte höra om det stundande bröllopet ett år innan det verkligen står för dörren.Det får finnas någon måtta för vad media förmedlar.Känner att det finns så mycket intressanta utrikes nyheter som man borde lägga tonvikten på just nu.
Självklart vill jag också veta vilken designer som ska få uppdraget att göra Vickan klänning men inte nu nu nu.Den blir säkert en klassisk söt klänning med eller utan min vetskap.SÅ satsa på lite "viktiga nyheter".

Annars är det oki idag.Var hos sjukgymnasten innan och det var jobbigt som vanligt men man känner verkligen att dem vet vad som är bäst för en så jag bet ihop och körde racet.

Sitter hemma hos päronen nu och undrar vad jag ska hitta på till det är mat.För hungrig är jag verkligen.Kanske inte blev bättre av att jag satt och letade roliga recept på nätet och dreglade över alla mumsiga bilder.Pappa är också hemma men det är ju bara skidåkning som gäller för hans del.

Imorgon blir det  nog en ganska så ansträngande dag jobb till 16 sen töserna.

Usch ibland får jag tankar som gör mig galen.Tror jag tillhör den mest svartsjuka gruppen i Sverige.Varför är man det egentligen?Bara löjligt egentligen.Inte så att man blir klokare av det..bara förvirrad och så sover man mycket sämre.
Tror att jag får ta tag i det någon dag.

Skulle men ack jävla rygg!!

Min rygg har dödat mig hela dagen (vaknade av att jag knappt kunde ta mig upp ur sängen idag vansinnig blev jag).Inte har det blivit bättre under dagen heller.Så det blev att plinga sjukgymnasten som som tur var kunde klämma in mig imorgon.AJJJ gör ont.

Men lite kul var det imorse när Metro bjöd på frukost påse.Lite upplyftande att få lite smaskens så där på morgonen.När man annars är en zoombi.Jag är det nästan varje morgon.

Funderar på om det blir någon middag för min del idag.Är smått hungrig eller i alla fall så säger magen ifrån.Tror det blir en soppa o pannkaka.

Sitter mest och längtar till kanal 5s Greys ikväll.Sen är det ju Real match också så man slits mellan olika önskningar.

Får en att fundera..

Så nu har även jag skapat en blogg.Hoppas bara att jag kommer ta den på allvar och skriva ofta men inte allt för ofta (får ju inte inverka på mina andra aktiviteter).
Finns inget stavningprogram så var beredda på stavfel i massor ; ).




Gled in på min brorskompis blogg och insåg hur djupa tankar om livet och kärleken till familjen man kan ha i unga år.
Hur hade jag hanterat om min pappa hade fått en cancer diagnos?
Hade jag flytt och gömt mig?
Eller hade jag sett min far i ögonen när han tynat bort framför mina ögonen?

Annars har det varit en lugn dag.Vaknade för första gången på länge innan klockan ringde imorse,en sån skön känsla att slippa stressa och äta frukosten på vägen till jobb.

Har dock börjat känna av min rygg och fan stelheten är på väg igen.Ska försöka låna badkaret och mina päron imorgon eller så.Kanske släpper lite på smärtan då.

Funderat mycket just idag på hur mitt liv sett ut om jag fattat andra belsut än jag gjort förr.
Hade jag bott i malmö?
Hade jag varit lärare?
Hade realtionen till mina päron löst sig?

Har börjat plugga lite nu.Bok högen växer ju så det knakar.Måste börja beta av den lite annars blir det kaos nästa vecka när jag e överhopad av jobb.Men som sagt var har gjort en plan nu för att hinna med allt.1000 sidor per dag plus anteckningar till sammanställningen.

Nu ska jag iväg så see ya..

xoxo Liz

RSS 2.0